Täck vårrulledegen med en fuktad handduk. Fräs kycklingfärsen i 1 msk smör så att den blir genomstekt och smulig. Skär svampen i bitar och stek i 1 msk smör. Stek kål, lök och morötter i 1 msk smör i en stekpanna tills det blir lätt brynt. smör, + 1 msk + 1 msk. vårrulledeg, 12,5 x 12,5 cm eller 12 ark 22 x 22 cm. Ingredienser 500 g kycklingfärs 1 msk smör, + 1 msk + 1 msk 2 vitlöksklyftor 1 tsk salt 200 g ostronskivling 300 g vitkål 1 rödlök 2 morötter 0,5 dl ostronsås 2 msk ingefära, riven 1 msk risvinäger 50 ark vårrulledeg, 12,5 x 12,5 cm eller 12 ark 22 x 22 cm Pensling
Stek vårrullarna med skarven nedåt i rikligt med smör och olja till krispig yta. Stek rödkål, lök och äpple i 1–2 msk smör i en stekpanna på medelhög värme
Pensla vårrullarna med smält smör. Koka upp grädde med vatten och smör. Lägg ut degarken var för sig. Spritsa ca 6 cm mandelfyllning i mitten av varje ark
Vik in långsidorna och rulla ihop till en vårrulle. Stek kål och lök i smör och sirap till fin färg. 11 msk smör. 5 dl jasminris ark filodeg Fyllning 1 msk olja 250 g nötfärs 250 g vitkål gul lök 1 msk smör 1 msk ljus sirap vitlöksklyfta 2 tsk sambal oelek 1 tsk salt 0
Stek lök och paprika i lite smör i en medelvarm panna i några minuter. Taquitos är små rullade tacos i mjuka tortillabröd, som små mexikanska vårrullar, penslade i olja och bakade i ugn
Rulla ihop till en stor vårrulle (vik in ändarna först innan du rullar. eller smör. Stek ströbröd och mandel i 1 msk smör tills mandeln är lätt gyllene. 1 msk smör