Hyvla/skär vitkålen tunt, strimla morötterna fint, hacka vitlöken och skiva purjolöken. Fritera/stek vårrullarna i olja tills de fått en fin gyllenbrun färg
Pressa vitlöken i en skål och blanda i nudlar, morot, ägg och kål. Vårrullar kan man bli sugen på ibland, tycker dock inte det är så spännande att stå och fritera dem hemma men det händer
Skala och hacka vitlök, strimla vitkål fint och skiva ner salladslöken. Igår gjorde jag vårrullar för första gången, fattar inte att jag inte gjort det förut
Har verkligen längtat efter färska vårrullar, eller vietnamesiskavårrullar som de ibland kallas. Vårrullarna har jag nämnt, till det blev det friedrice direkt från Muurikkan, kycklingklubbor och sataysås
Bryn sedan fläskfärsen och smaksätt den med lite soya, fisksås och vitt vin och pressa i vitlöken. Det var längesedan jag gjorde egna vårrullar men ååh vad gott det är
Kärna ur och finhacka chilin och riv(pressa) vitlöken. 1 vitlöksklyfta. 1 vitlöksklyfta 3,5 msk strösocker ( smaka av om ni vill ha mer eller mindre socker)