½ vitkål finstrimlad. Vårrullar kan nu frysas om du inte äter samma dag. Fritera vårrullarna i solrosolja tills de fått en gyllengul färg, Servera på fat med söt chilisås
Hyvla/skär vitkålen tunt, strimla morötterna fint, hacka vitlöken och skiva purjolöken. Fritera/stek vårrullarna i olja tills de fått en fin gyllenbrun färg
För lite sen gjorde jag vårrullar för första gången. Jag älskar vårrullar och när jag hitta detta recept så blev jag överlycklig för det verkade så enkelt
Strimla vitkålen fint och hacka vårlöken. Jag har hittat flera olika recept på vårrullar på sistone. Fräs köttfärsen i lite olja, tillsätt också vitkålen
Stek grönkål, vitkål och cashewnötter med olja, sesamolja, soya, limesaft och salt. Här kommer ett suveränt recept på vårrullar gjorda med rispapper, perfekt om man käkar glutenfritt
Skala och hacka vitlök, strimla vitkål fint och skiva ner salladslöken. Igår gjorde jag vårrullar för första gången, fattar inte att jag inte gjort det förut
Servera dom sedan med en vitkålssallad, lite soyaoch thai sweet chili sauceDetta rispapper använde jag till vårrullarna, går att köpas i en asiatisk butik
Strimla vitkål och purjolök. Stek de vårrullar som ska ätas i lite olja tills de får färg. Stek vitkål och purjo i en stekpanna, när det är klart så lägg det åt sidan i en skål
Gurka, paprika, purjolök i brist på Vårlök, Morot, Vitkål, Avokado och skala ett lass räkor. Har verkligen längtat efter färska vårrullar, eller vietnamesiskavårrullar som de ibland kallas