Fritera/stek vårrullarna i olja tills de fått en fin gyllenbrun färg. Om du vill frysa vårrullarna är det lämpligt att det görs innan de doppats i olja och friterats/stekts/gratinerats
5½msk sötning8cl hett vatten6cl fisksås2tsk risvinäger2msk färskpressad lime2 pressade vitlöksklyftor1 färsk chili finstrimladBlanda allting i en skål och servera som dipsås till vårrullarna
För lite sen gjorde jag vårrullar för första gången. Jag älskar vårrullar och när jag hitta detta recept så blev jag överlycklig för det verkade så enkelt
Pressa vitlöken i en skål och blanda i nudlar, morot, ägg och kål. Vårrullar kan man bli sugen på ibland, tycker dock inte det är så spännande att stå och fritera dem hemma men det händer
Gurka, paprika, purjolök i brist på Vårlök, Morot, Vitkål, Avokado och skala ett lass räkor. Har verkligen längtat efter färska vårrullar, eller vietnamesiskavårrullar som de ibland kallas