Fisksås. Det var längesedan jag gjorde egna vårrullar men ååh vad gott det är. Bryn sedan fläskfärsen och smaksätt den med lite soya, fisksås och vitt vin och pressa i vitlöken
Färska vårrullar kanske inte är den mat man först och främst tänker på när man pratar om vintermat. Tillsätt sojasås, fisksås och limesaft och låt allt puttra ca
Asiatiska smaksättningar i form av sesamolja, hoisinsås, fisksås, soja och ingefära blandas med brysselkål (min favorit bland kålsorterna helt klart), morötter, champinjoner, salladslök och kyckling
1 msk Fisksås - Asiatisk. 1. Skala räkorna. Det går bra att använda frysta räkor om de har tinat. 2. Skär gurka och morötter i stavar och avokadon i bitar
Tillsätt ingefäran, hoisinsås, fisksås och soya. På kvällen däremot smyger suget på att laga mat fram och nyligen gjorde jag supergoda krispiga små vårrullar med kyckling till förrätt