Servera med ris och sweet chilisås. 1rapsoljaVårrullar1. Ta ut från ugnen, vänd på vårrullarna, pensla med mer olja och baka i ytterligare 10-15 min, tills vårrullarna blir gyllene och frasiga. TipsSweet chilisåsen klarar sig i kyl upp till 1 månad
sweet chilisås. Fritera/stek vårrullarna i olja tills de fått en fin gyllenbrun färg. Om du vill frysa vårrullarna är det lämpligt att det görs innan de doppats i olja och friterats/stekts/gratinerats
Bjud gärna chilisås och en god sallad till. Lägg fram filodegen och låt den tina i sin förpackning. Ansa och hacka salladslök, svamp, vitlök och selleristjälkar fint
5½msk sötning8cl hett vatten6cl fisksås2tsk risvinäger2msk färskpressad lime2 pressade vitlöksklyftor1 färsk chili finstrimladBlanda allting i en skål och servera som dipsås till vårrullarna. Egengjord Hoisinsås4msk soya2msk jordnötssmör1msk honung2tsk risvinäger1st riven vitlöksklyfta2tsk sesamolja1tsk sriracha hot chili sauce (eller annan het kinesisk chilisås)1nypa svartpeppar
Vi åt dem som middag med en sallad och sweet chilisås till. Vårrullar kan man bli sugen på ibland, tycker dock inte det är så spännande att stå och fritera dem hemma men det händer