Vårkyckling recept

Vårkyckling i ugn

Vårkyckling i ugn

Skär varje filé i tre bitar. Bryn filéerna i en stekpanna/gryta med smör. Salt och peppra. Skala och klyfta löken och låt den fräsa med kycklingen
Vårkyckling med cashewnötter och primörer

Vårkyckling med cashewnötter och primörer

400-500 g kycklinglår (eller bröst) 1 dl soja. 1Sås på cashewnötter2 dl cashewnötter 1 dl kokosmjölk 1 msk chilisås 1 tsk fisksås 1 msk farinsocker ev vatten salt peppar

Helstekt vårkyckling med murkelsås

Bryn kycklingarna runtom i en stekpanna med smör. Salta och peppra. Lägg kycklingarna i en ugnsfast form och lägg en klick smör på varje kyckling
Vårkyckling och våga vispa hollandais

Vårkyckling och våga vispa hollandais

så det blev en vårkycklingrätt. Nu är våren som bäst. Utanför mitt fönster är det en grön vägg av träd som just spruckit ut och parken här nedanför är helt fantastiskt lummig
Gremolatarostad vårkyckling med grönsaker på en plåt

Gremolatarostad vårkyckling med grönsaker på en plåt

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Balsamicosky 0,5 dl röd balsamvinäger 2 dl vatten 2 tsk kalvfond , på flaska 1 msk socker Kyckling och grönt 1000 gram kycklingben , el
Min Vårkyckling med Gräddsås och Sockerärtor

Min Vårkyckling med Gräddsås och Sockerärtor

Klassisk Vårmat Kyckling förknippas av många med vårmat. Hönsen lägger av naturen oftast knappt några ägg på vintern, så när de första äggen kom på vårvintern blev det fest
Syrlig vårkyckling

Syrlig vårkyckling

vårkycklingar. Börja med att binda upp kycklingen. Böj låren bakåt och bind ihop dem bakom vingarna, detta gör att låren ligger under bröstfiléerna och därmed blir klara snabbare – förhoppningsvis samtidigt som brösten