På onsdag är det våffeldagen och vill du inte ha en traditionell våffla med grädde och sylt, kan du testa dessa matiga våfflorna med kycklingfilé och tomatvinägrett
Olivolja till stekning. jag gjorde nämligen en våffla av sötpotatisen. Värm upp olivolja i en panna. En naturligt glutenfri våffla - personligen anser jag att det knappast kan bli mycket bättre
Mixa örter och olivolja. 1 dl färska eller frysta örter 1 dl olivolja och lite till gräddning 4 dl dinkelsikt 1 tsk salt 2 tsk bakpulver 2 dl lagrad hårdost, riven 2 ägg 1 dl gräddfil 3 dl mjölk Till servering. 1 dl olivolja och lite till gräddning
olivolja till stekning. Lägg skivorna på en plåt med bakplåtspapper och ringla över olivolja. Hacka lök och stek den mjuk tillsammans med pressad vitlök i olivolja i stekpannan
Olivolja. Duva vid stranden. Dagarna här i Spanien går mest av sig själv. Vi stiger upp, tränar eller går en runda, äter frukost och sedan sitter vi och jobbar
oliver, olivolja, nötter, fröer, avocado, lax, chiafrön, linfrön) och mycket grönt ger dig allt din hy behöver för att behålla sin lyster, fukt och elasticitet