Servera ostkrämen på våfflorna tillsammans medskinkan. Pensla med lite smör före första laggen. 1 liten röd paprika2 dl finriven Kvibille Svecia1 dl Arla Köket Kesella kvarg1 krm salt 1 krm grovmalen svartpeppar8 skivor rökt skinkaGör så här
Det går ju att variera som man vill och både göra söta våfflor som en dessert eller mer ”matiga” med exempelvis skinka, lök och creme fraiche till brunch
Grädda våfflorna och när din våffla är klar så tillsätter du röran på halva din våffla samt en skiva skinka, vik över den andra halvan av våfflan och grädda en stund tills osten har smält men tänk på att inte ha för mycket fyllning i din våffla för då rinner det bara ut i ditt våffeljärn
Här kommer ett recept som egentligen inte föll mig in i smaken (konsistensmässigt), men jag tycker ändå att det är ett av de bättre LCHF recepten jag testat när det gäller pannkaka/våffla
Örterna kan bytas ut mot andra och baconet mot korv eller skinka. Så härligt att få laga mat i ett stort kök, med fönster, och med bra redskap till hands
Om du vill ha en lite matigare variant går det ju faktiskt att göra helt vanliga våfflor och toppa med exempelvis bacon och pocherat ägg eller en röra på crème fraiche, ost och rökt skinka