Riv Västerbottensosten (alternativt köp färdigriven). Hacka de soltorkade tomaterna i mindre bitar. 100 g soltorkade tomater. 150 g riven Västerbottensost
Lägg på riven god ost, jag tog Västerbottensost. Skiva små tomater tunt och lägg påSkiva färsk gul lök tunt och lägg påSist två stycken ansjovisar påGrädda i 200 grader ca 12-15 minuter Hur mycket Du gör bestämmer Du själv
Den här pajen är med andra ord helt perfekt Här valde jag att lägga till bacon, broccoli och tomater men den funkar såklart helt utan dom ingredienserna också
200 g smördeg, utkavlad 100 g färskost 100 g västerbottensost, riven 2 färska lökar 400 g cocktailtomater Värm ugnen till 180 grader. 100 g västerbottensost. 400 g cocktailtomater
Strimla de soltorkade tomaterna. Strö över de strimlade soltorkade tomaterna. Häll äggsmeten i pajskalet över svampen, tomaterna och löken, bred ut smeten så att den är jämnt fördelad och täcker svampen
I stället tog jag rosmarin, trattkantareller i såväl färskt som torkat skick, vitt vin, lagerblad, och slutligen avsevärt mycket mindre av tomatkonserv än vad jag brukar