Garnera med kryddgrönt, till exempel dill eller färsk oregano eller timjan. En Västerbottenpaj var givet att vi skulle ha med och den här som jag hittade hos "Mitt kök" var både enkel och supergod
Rensa och skölj svampen, hacka den ev i mindre bitar, lägg i varm stekpanna och stek bort vätskan och stek sedan svampen i smör och tillsätt repad färsk timjan (torkad går också bra) och krydda med salt och peppar
Man kan väll säga att det blev en kombination av lök och Västerbottenpaj men i en ny version. I en kastrull, slunga löken i smöret med timjan tills den mjukgörs, tillsätt det vita vinet och låt det nästan koka in, ställ åt sidan
Den bästa västerbottenpajen. dill, mynta, rosmarin, gräslök, timjan och persilja. Om det finns en text du ska läsa om fredagens terrordåd så är det Emily Dahls blogginlägg om Stockholm som en akvarellmålning
Det är inte helt enkelt att hitta bra kräftor i affärerna men efter att ha läst lite olika kräfttest så ska vi testa färska turkiska kräftor från Pandalus, de har fått bra betyg så det verkar lovande =) Ska göra en västerbottenpaj med kantareller, baka bröd och göra en löjromsdip så att de som inte är superförtjusta i kräftor också blir mätta (Oskar tycker att det är lite för pilligt att äta kräftor)
Rensa och skölj svampen, hacka den ev i mindre bitar, lägg i varm stekpanna och stek bort vätskan och stek sedan svampen i smör och tillsätt repad färsk timjan (torkad går också bra) och krydda med salt och peppar
Blanda i timjan. 1 tsk torkad timjan. Sätt ugnen på 185 grader. Mixa alla ingredienser till pajdegen i en matberedare 1–2 minuter tills degen bildar en degklump