Gå i med persilja och salladslök mot slutet. 1 kruka bladpersilja, hackad. Stekta kantareller400 g kantareller 1 kruka bladpersilja, hackad 2 salladslökar, skivad smör olja salt
Den bästa västerbottenpajen. dill, mynta, rosmarin, gräslök, timjan och persilja. Om det finns en text du ska läsa om fredagens terrordåd så är det Emily Dahls blogginlägg om Stockholm som en akvarellmålning
Som tillbehör hade vi Västerbottenpaj, bröd, kex, ostar och såser. Bladpersilja. Ta ut pizzorna och toppa med persilja och några droppar pressad citron
Hetta upp, tag bort persiljan och servera genast till t ex Västerbottenpaj eller stekt/grillat kött. Stek i smör på ganska hög värme så vätskan dunstar, men låt under tiden en knippe persilja ligga med
Det är inte helt enkelt att hitta bra kräftor i affärerna men efter att ha läst lite olika kräfttest så ska vi testa färska turkiska kräftor från Pandalus, de har fått bra betyg så det verkar lovande =) Ska göra en västerbottenpaj med kantareller, baka bröd och göra en löjromsdip så att de som inte är superförtjusta i kräftor också blir mätta (Oskar tycker att det är lite för pilligt att äta kräftor)
Västerbottenpaj med gyllene kantareller, Fröknäcke och Mandelsmör. Denna härligt krämiga brietårta med cocktailtomater, len olivolja, färsk basilika och persilja var det premiär för vid årets kräftskiva och den gjorde succé
När vi för några helger sedan hade vårt årliga kräftkalas, då vi bland annat bjöd på Västerbottenpaj med gyllene kantareller och Varm brietårta med tomat, basilika och persilja, fanns även dessa Bakade betor på buffébordet
Kräftskiva och du vill göra något annat gott tillbehör än den traditionella västerbottenpajen. 200 gr västerbottenost250 gr keso2 ägg1 förpackning färsk filodegFryst eller färsk persilja100 gr smörSalt o svartpepparRiv eller mixa osten, tillsätt keso, ägg och persilja och mixa med ex stavmixer till en smet
färsk persilja. Blanda samman finhackad persilja och dill. ev finhackad persilja. fryst persilja. Vispa samman ägg, mjölk, salt, peppar och lite fryst persilja och häll det över