Servera den varm eller ljum garnerad med färska örter. Ugn 225°. Blanda snabbt degen i en matberedare och klä en 24 cm pajform och ställ den kallt 30 min
Den bästa västerbottenpajen. Det får man genom att använda massvis med färska örter, syrliga smaker och genom att blanda upp tunga paltkoma-rätter med salladsaktiga grejer
Uppe med tuppen här. hackade franska örter/finns i frysdisken. Trött och heelt sluut i hela kroppen efter dagen som hade varit, fullt upp med midsommarfesten på jobbet och hade handlat veckan lång haha
Några tag med svartpepparkvarnen. Sätt ugnen på 225°. Blanda snabbt ihop degen i en matberedare och klä en 28 cm pajform och ställ den kallt i cirka 30 min
Tryck några hål i botten av pajdegen med hjälp av en gaffel. - ½ dl stekt fläsk - ½ dl rökt skinka- ½ dl frästa kantareller (eller annan god svamp)- ½ dl fräst purjolök - Några msk hackade örter (t
Servera gärna denna paj tillsammans med kräftor, vitt bröd och en stark ost. Blanda potatis, ost och örter i pajskalet och blanda mjölk, ost och kryddor till en äggstanning och häll över