Vispa samman ägg, crème fraiche och grädde i en skål. ) Nog ordat om mathållning, maggar och etiketter, över till huvudrollsinnehavaren av dagens köksinläggning som alltså är den ack så berömda Västerbottenpajen
Blanda ihop creme fraichen, äggen och västerbottenosten i en skål. Den här goda västerbottenpajen åt vi till kräftorna i söndags och den gjorde stor succé och det var riktigt gott med kantareller i pajen, annars kan det blir lite väl mycket bara ostsmak för mig
Garnera med tio klickar crème fraiche och löjrom samt gräslök. crème fraiche. 1. Sätt ugnen på 225°. Kör smör och mjöl i matberedare till en smulig massa
Igår hade vi en jättetrevlig kräftskiva på vår takterass för min mans arbetskollegor och då hade vi förutom kräftor och bröd den här goda västerbottenpajen
Blanda creme fraiche, majonnäs, dill, gräslök, salt och peppar i en skål. Igår såg jag en bild på en västerbottenpaj med lax och räkröra, så jag kunde inte låta bli att springa och köpa de ingredienser jag behövde och laga det till middag
Här valde jag att ta stenbitsrom, crème fraiche och rödlök till. En riktigt klassiker. Kanske lite underskattad, för alltså, det är ju i princip bara ost