Medan potatisen är i ugnen gör du rödvinssåsen. Häll på hälften av vinet och all buljong. Sätt tillbaka kastrullen på plattan och ta i resten av vinet, låt koka upp
Låt allt svettas lite innan du häller över vinet, låt det reducera ner till hälften. Jag valde att lägga lite extra Västerbottenost på fisken precis som man gör i Italien med parmesanen
Vintips. Idag bjuder jag på en riktigt god kantarellpaj toppad med smakrik Västerbottenost. De flesta kanske föredrar öl och snaps till kräftorna men om ni, som jag, hellre dricker vin så kommer här ett bra tips
Vintips. Smakrik och krämig kantarellpaj toppad med Västerbottenost. De flesta kanske föredrar öl och snaps till kräftorna men om ni, som jag, hellre dricker vin så kommer här ett bra tips
Fräs ihop smör,mjöl och vitt vin. 150 g västerbottenost. 1 ½ dl vitt vin. Skär tunna skivor av laxen. Lägg på riven ost på laxskivorna och rulla sedan ihop dem
Ta sedan av den från plattan och häll i balsamicovinäger, rött vin och buljong. Häll grädde, smör, bladpersilja och västerbottenost i kastrullen och mixa genom att vispa kraftigt med en ballongvisp
Ömsom vin ömsom vatten alltså, så som det är med golf. Kungliga ägg med kantareller & västarbottenost2 dl riven Västerbottenost5 dl vispgrädde4 ägg1 äggula300 g kantareller + annan svamp (i mitt fall trattkantareller & taggsvamp)1 hackad gul lök4 msk hackad gräslöksalt & pepparsmör & olja till stekning. Fördela västerbottenosten i 4 ugnssäkra portionsformar. Vi hade vinnaren i vår boll som lyckades skrapa ihop hela 44 poäng, och för honom funkade allt