Toppa med en klick rom och garnera med dill. 50 g löjrom. 1 dl västerbottenost. Ugn 225°. Gör ett snitt ner mot skinnet i mitten på varje laxbit, så du får en ficka
Pensla med ägg och strö på en smakrik ost (jag använde västerbottenost). Rom. Blada skaldjur, citronsaft, lök, rom, färskost, creme fraiche, dill och chilin
Toppa eventuellt med lite rom och dill. Lägg en drygt msk riven Västerbottenost per flarn på ett bakpapper och ställ in i ugnen på 200 grader tills osten smält, cirka 4-5 minuter
Förutom de vanliga traditionella rätterna så tycker jag att min Skaldjursmoussetårta är väldigt god på midsommarbuffén och självklart även en klassiker som Västerbottenost-paj som fungerar perfekt till nästan allt
Enkla och väldigt goda västerbottensticks att doppa i romröra. sikrom. Blanda rom och crème fraiche. 3 dl västerbottenost, riven. 3 dl västerbottenost, riven