Jättegott och enkelt Färskpotatisspett med västerbottenost och persilja. 100 g västerbottenost. 2 msk grovt hackad bladpersilja. Strö på ost, persilja och peppar och ringla över 2 msk olja. 100 g västerbottenost. 2 msk grovt hackad bladpersilja
hälls sedan i persiljan och Västerbottenosten. Stör lite västerbottenost på toppen. 1 msk persilja (färsk eller fryst funkar vilket som). 0,75 dl riven Västerbottenost
lingon, finhackad dill, persilja och gräslök till garnering. Avsluta med att breda ut det sista av bechamelsåsen på toppen samt strö över resterande västerbottenost
Blanda ner persilja, körvel och rödlök. Potatissallad med västerbottenost 4 port1 kg potatis250 g riven västerbottenost½ dl hackad persiljakörvel, vi pudrade över torkad men det ska egentligen vara färsk½ dl fint hackad rödlök4 msk vit balsamvinäger5 msk olivolja2-3 msk flytande honungsalt och svartpepparSkala och dela potatisen i mindre bitar. Potatissallad med västerbottenost 4 port
Skär en skåra i varje del och lägg in västerbottenost och persilja. Baconlindad kycklingfilé med västerbottenost och lyxig salladca 4 port4 kycklingfiléer2 paket baconvästerbottensostpersiljasalt och pepparSalladen. 2 paket baconvästerbottensostpersiljasalt och peppar
Lägg kesellan i en skål tillsammans med senap, hackad rödlök, riven västerbottenost, hackad persilja och strimlad rökt skinka och rör i hop till en blandning
Servera soppan med en klick creme fraiche, rostad majs med chili och finhackad persilja. 50 g västerbottenost, grovt riven. 1 msk persilja. 50 g västerbottenost, grovt riven. 1 msk persilja
Hacka persiljan och blanda ner den i kycklingen. 4 port spaghetti 2 schalottenlökar 1 vitlöksklyfta 600 g tunnskivad kyckling 2 msk olivolja 1 tsk salt 2 krm cayennepeppar 2 dl vitt matlagningsvin 2 1/2 dl vispgrädde 2 msk tomatpuré 1 zucchini 3 plommontomater 1/2 kruka persilja 1 dl riven VästerbottensostSätt på en stor kastrull med vatten till pastan. 1/2 kruka persilja
En trevlig kväll med en trevlig mat,Risotto med Vindelrökt skinka och Västerbottenost. Tillsätt den skurna rökta skinkan och kryddorna,persilja, dragon och rosmarin,smaka av hela tiden
Då köpte jag en burk Sorseliansk pesto, gjord på just surkål, men med mandel och Västerbottenost. Klipp ev över lite extra persilja, och vänd också ned några soltorkade körsbärstomater