Riv Västerbottenost och häll i tillsammans med lökblandningen. 200 g Västerbottenost eller getost. 2 msk parmesanost (Parmesanen behövs inte om du använder västerbottenost)
Naturligtvis kan man byta ut osten till en vällagrad parmesanost om man vill det. 4oog Spaghetti2-3msk Extra Virgine olive oil2-3st Vitlöksklyftor, finhackade2dl Pumpakärnor2-2,5dl Västerbottenost, riven1/2st Kruka basilika, riven eller klippt i mindre bitar4msk Pastavatten från kokningenHavssalt & svartpeppar från kvarnSåhär kan man göra. Vänd ner den rivna Västerbottenosten och rivna basilikan, vänd ner ca 4msk av pastavattnet så blir pastan smidig att hantera och servera
Byt bara ut parmesanost till 150 g riven västerbottenost och skinkan till ca 400 g kantareller som du fräser i smör, kryddar med salt och peppar och sedan grovhackar innan allt blandas, breds ut på tunnbröden, rullas ihop, skivas och gräddas i ugnen. 150 g riven västerbottenost
ex vällagrad cheddarost, Västerbottenost, parmesanost eller annan omtyckt ost. ex vällagrad cheddarost, Västerbottenost, parmesanost eller annan omtyckt ost
Lägg vetemjöl, smör, riven västerbottenost och dijonsenap i en matberedare. 50 g parmesanost. Toppa varje kex med riven västerbottenost och baka i ugnen i ca 10 minuter. 50 g parmesanost
50 g riven parmesanost (eller annan smakrik ost). 1 dl riven västerbottenost. Toppa med riven västerbottenost och baka i ugnen på 175 grader tillsammans med köttet, 20-30 minuter. 50 g riven parmesanost (eller annan smakrik ost). 1 dl riven västerbottenost
Vad som gör den svensk är dillen och Västerbottenosten. 5 msk riven parmesanost. 3 dl riven Västerbottenost. 200 g Västerbottenost. 5 msk riven parmesanost. 3 dl riven Västerbottenost. 200 g Västerbottenost
Blanda skinka, lök, västerbottenost och parmesanost i en bunke och häll i det förgräddade pajskalet. 1 pkt strimlad skinka1 liten gul lök2 dl västerbottenost1 dl riven parmesanost5 ägg5 dl vispgräddesalt och pepparGör så här. 2 dl västerbottenost. 1 dl riven parmesanost
Till kycklingen passar potatistårta med västerbottenost. Att panera kyckling med parmesanost har jag gjort förut men det här är mer rustikt och riktigt saftigt
Jag har laddat upp med bland annat kallrökt lax, sparris och lite andra fräscha grönsaker, Västerbottenost, både smaksatt och naturell cream cheese, smördeg, skaldjur och lite annat
Eftersom det var lite ebb i potatislådan i skafferiet så fick det bli ett stomp till fisken, denna gången med morot och blomkål som passade riktigt bra tillsammans med västerbottenosten vi rev ner