Salt behövs inte, det blir mycket sälta ändå från salami och västerbottenost också. Därfrån spånade jag vidare med några salamiskivor som låg i frysen och lite strimlad spetspaprika
Fräs löken och paprikan i oljan, tillsätt vitlöken, rosmarinen och tomatpurén. Jag valde att lägga lite extra Västerbottenost på fisken precis som man gör i Italien med parmesanen
Skär paprikan i bitar och låt den fräsa med löken i några minuter. Rör ner kycklingkött, paprikapulver, lite cayennepeppar och salt i pannan med löken (alltsammans skall blandas)
Hacka lök och paprika och fräs på tillsammans med kycklingen på slutet. Är ni trötta på midsommarmaten så kommer här ett smarrigt recept med pasta, kyckling och västerbottenost
riven västerbottenost. Dela den grillade paprikan i strimlor. grillad paprika. Pajskal. Lägg mjölsorterna, smör och vatten i en matberedare till en massa
En liten bit Västerbottenostbit låg glömd i kylen samt gräslök sedan helgens kalla örtsås. Lägg pastrami, ost och paprika i formarna och toppa med äggstanningen
Rensa och skär paprikan i mindre bitar. Fräs paprikan i smör i 2-3 minuter. Tillsätt paprikan i risotton när det är ca 10 minuter kvar av koktiden. 1 gul paprika. 1 röd paprika. 2 dl riven västerbottenost
Salt behövs inte, det blir mycket sälta ändå från salami och västerbottenost också. Första middagen för året blev en smakrik fläskfilé med (just) ost, paprika och salami inspirerat från Två små kök