Fördela kräftstjärtarna i pajskalet, täck med den rivna osten och häll över äggstanningen. västerbottenostpaj (recept kommer), min svamp- och fetaostpaj, medelhavspaj, denna kräftpajen och en med samma recept fast med räkor
Häll av kräftstjärtarna och fördela dem över fisken. 1 burk kräftstjärtar i lag (ca 340 gram). 1 dl riven västerbottenost. 1 burk kräftstjärtar i lag (ca 340 gram). 1 dl riven västerbottenost
Häll av vattnet från kräftstjärtarna, krama dem lätt. Vanlig är att man äter västerbottenpaj på kräftkalas men här har jag smaksatt kräftröran med västerbottenost och rostade fänkålsfrön
Lägg kräftröran på din langos och toppa med riven västerbottenost och dill. Låt kräftstjärtarna rinna av ordentligt och krama ur den sista vätskan med händerna
Pensla med ägg och strö på en smakrik ost (jag använde västerbottenost). 350 g skaldjur (jag använde kräftstjärtar). 350 g skaldjur (jag använde kräftstjärtar)
Häromveckan gjorde jag en variant med anknytning till augustitidernas kräftskivor, så jag bytte räkorna mot kräftstjärtar och hade även i lite riven västerbottenost och finhackad rödlök
eller västerbottenost. 200 g lagrad prästost eller västerbottenost. Cocotter fyllda med ost, potatis och lök - gott redan där - toppade med gubbröra och rom