Häll på hälften av vinet och all buljong. 150 gram västerbottenost, riven. 5 dl rött vin1 st gul lök5 dl buljong (kalv eller grönsaks)2 st vitlöksklyftor2 msk smör½ tsk timjan½ tsk rosépepparkorn½ tsk svartpepparkorn2 st lagerbladsaltvitpepparmaizena. 150 gram västerbottenost, riven
Ta sedan av den från plattan och häll i balsamicovinäger, rött vin och buljong. Häll grädde, smör, bladpersilja och västerbottenost i kastrullen och mixa genom att vispa kraftigt med en ballongvisp
Bryn dem i smör och slå sedan över tomatjuicen och buljongen och låt sjuda. 200 g västerbottenost. 2 dl hönsbuljong. 4 schalottenlökar 200 g västerbottenost. 2 dl hönsbuljong
På med riven västerbottenost och vallmofrön. Lägg i buljongtärningarna och häll på vattnet. Jag behövde inget extra salt, buljongen räckte fint, men smaken är som baken, så smaka av med salt