4oog Spaghetti2-3msk Extra Virgine olive oil2-3st Vitlöksklyftor, finhackade2dl Pumpakärnor2-2,5dl Västerbottenost, riven1/2st Kruka basilika, riven eller klippt i mindre bitar4msk Pastavatten från kokningenHavssalt & svartpeppar från kvarnSåhär kan man göra. Vänd ner den rivna Västerbottenosten och rivna basilikan, vänd ner ca 4msk av pastavattnet så blir pastan smidig att hantera och servera
Blanda i en matberedare basilika, ost och vitlök till en krämig röra. kycklingfiléer, 100 gr riven parmesanost eller västerbottenost, färsk basilika, vitlök, kryddor och bacon efter antalet filéer
Lägg på lasagneplattor, kycklingröra, tomatsås (körde en ekologisk med basilika) och riven prästost. Avsluta med lasagneplattor, vitsås och riven västerbottenost
Toppa med fikon, tomat, timjan, oregano och basilika. Den här pizzan är med creme fraiche iställer för tomatsås och toppad med bland det godaste jag vet - västerbottenost
Hade så mycke egenodlad basilika. Pesto m västerbottenost&solrosfrön. Hade så mycke egenodlad basilika. 1 kruka basilika. 120 g finriven Västerbottenost. 1 kruka basilika. 120 g finriven Västerbottenost. Pesto m västerbottenost&solrosfrön 24 augusti 2015. 1 kruka basilika. 120 g finriven Västerbottenost. 1 kruka basilika. 120 g finriven Västerbottenost
Idag har jag lagat pesto med västerbottenost. Pesto med solrosfrön och västerbottenost2 portioner1 kruka basilika20 g solrosfrön1/2 dl olivolja1 vitlöksklyfta75 g riven västerbottenostknappt 1/2 tsk saltRosta solrosfröna i en torr panna. 1 kruka basilika. 75 g riven västerbottenostknappt 1/2 tsk salt
12 st Gröna sparrisar6st Mindre "vanliga" morätter, eller gärna små späda vårmorötter10st Räddisor, delade i fyra1st Rödlök, skivad i halvmånar15st Sockerärtor1st Tomat eller ca 8st cocktailtomaterLite ärtskott1msk smör + 1msk rapsoljaSalt & peppar Basilika & senapssås. 1msk Smör3dl Förvällda frysta kantareller från höstens skörd1st Purjolök, skivad fint2½dl Västerbottenost, riven2st Ekologiska ägg2dl Vispgrädde, 40%1msk TimjanSalt & svartpeppar från kvarn Såhär kan man göra
På toppen lite västerbottenost och så en stund i ugnen. Om du inte gillar spenat eller vill ha mer smak, eller bara variera fyllningen - byt ut spenaten mot basilika i stället
1 påse riven västerbottenost. 1 msk färsk basilika. 1 kruka färsk basilika. 1 påse riven västerbottenost. Jag lovade ju att sammanställa alla tips på grilltillbehör ni kom med för en tid sen och oj så många bra, enkla och framförallt GODA tips