200 g bacon i tärningar (stekta). 150 g västerbottenost. 500 g blandfärs 200 g bacon i tärningar (stekta) 3 st kokta potatisar (mosade) 1 st gul lök (finhackad) 2 st vitlöksklyftor (finhackade) 1,5 dl mjölk 2 st ägg 2 tsk salt vitpeppar från kvarnen 3 st kvisttomater (skurna i skivor) 150 g västerbottenost 200 g champinjoner (kvartar) 2 msk smör 0,5 st finhackad lök 1,5 msk vetemjöl 1 st kalvbuljongtärning 1 dl grädde 2 dl crème fraiche 300 g haricots verts 1 st schalottenlök 1 msk vinäger 2 msk olivolja 3 msk gräslök 0,8 kg fast god potatis
Stek baconet och skär det sedan till mindre bitar. Spara lite av baconet till topping. Skär till brödet till lagom munsbitar, klicka ut röran och lägg lite baconkross på toppen
Jag hade lite riven västerbottenost kvar i en påse och så'nt får ju inte förspillas. Jag gjorde kycklingrullader och fyllde med nämnda ost, senap och bacon
Det blir ”Kyckling med bacon” och västerbottenost. Strimla baconet, tärna kycklingen. Fräs baconet. Bacon är alltid bra att ha i maten, den ger god smak
Gör en fyllning av bacon som du klipper i fina bitar, senapen och osten som du river. 1 paket bacon. 200 g västerbottenost. 1 paket bacon. 4 schalottenlökar 200 g västerbottenost
Fräs baconet så att det börjar få lite färg och ta sedan i vitkålen. 150 gram västerbottenost, riven. 1 pkt bacon. 150 gram västerbottenost, riven. 1 pkt bacon