annan lagrad ost, tex Västerbotten eller Prästost. Pesto i alla varianter är underbart att lägga på lite bröd eller bara som en creme till pasta, potatis, couscous eller bulgur
Sorserliansk pesto med surkål som bas är en norrländsk specialitet från Sorsele. 150g Ekologisk vällagrad Ost, t ex Parmesan eller Västerbotten, Riven. 150g Ekologisk vällagrad Ost, t ex Parmesan eller Västerbotten, Riven
Pesto, pesto i all ära. Jag har gjort pesto på mandel, prästost, basilika och solrosolja. Jag blandade peston med nykokt varm pasta som sedan fick svalna
Du gör helt enkelt en sås av grädde och hemlagad pesto. Peston går jättefort att mixa ihop men om du vill ha maten på bordet ännu snabbare så använder du färdig pesto så klart
100 g riven ost, gärna Västerbotten. 10 cm strimlad purjolökröd pestooreganoostskivorVärm smörgåsgrillen. Bred på lite pesto på 8 brödskivor. 100 g riven ost, gärna Västerbotten
Pasta med grönkålspesto, ruccola och västerbottenostHoppas ni alla har haft en trevlig nyårsafton. En del laktosintoleranta kan äta hårdost som Västerbotten
Förra veckan var jag "Veckans matprofil" i vår lokaltidning Västerbottens kuriren. Jag bjöd på jordärtskockssoppa med squash- och kantarellfräs och till det surdegsbröd med grönkålspesto