Måhända märks det en aning att vi är ganska så betuttade i den där osten från Västerbotten och vårt förhållande med fisk är absolut ingen hemlighet, så när vi för samman de båda kan ni ju tänka er hur det slutar
Västerbotten & kantarellpaj. Färskpotatissallad grekisk variant med fetaost, kapris och lite sånt. Dekorera eller servera på sidan så alla kan ta vad de vill ha från olika skålar med skivad citron, kapris och ansjovisfiléer
Vad sägs om lite grillade havskräftor eller kanske lite ugnsrostade parmachips eller kanske en skvätt grädde och vitt vin eller varför inte lite hackade sardeller, tomat och kapris
Gör i stället som vi brukar göra på sommaren när vi grillar, peta in vitlöksklyftorna i tomaterna och strö över en god lagrad ost, tex västerbotten, och så kör dem på grillen
Västerbotten, vällagrad präst eller parmesan. Några cocktailkaprisar. Dekorera med kapris. Till en spontan grillmiddag nyligen testades en ny variant på potatissallad
Tillsätt basilika, persilja och kapris. 1 msk små kapris. 5 dl riven ost (vi blandade mozzarella, Allerum men mest Västerbotten). 1 msk små kapris. 5 dl riven ost (vi blandade mozzarella, Allerum men mest Västerbotten)
Tillsätt lite dill, citronzest och några msk kapris. "Fiskbiffar" (5 st)1 pkt fast tofu2 ägg1/2 morotdillcitronkaprisSmula ner tofun i en bunke. Blomkålsmos (2 port)1/2 blomkålshuvuden skvätt grädde/mjölk (valfri sort)ost (jag tog en liten bit västerbotten)(b-jäst)(muskotnöt)Koka blomkålen mjuk i lättsaltat vatten. 1/2 morotdillcitronkapris
Kvällens förföriska trerätters bestod av halloumi med kaprisvinägrett till förrätt, lime- och ingefärsmarinerad lax med risotto till varmrätt och Garbotårar till dessert