koka upp lagen igen, krydda med tex torkad röd chili och häll över grönsakerna i rena små burkar. Jag la till röd mild chili och lite skivad lök också, det är valfritt – smaksätt med vad du har
För visst måste det bli gott om den vanliga ättiksgurkan får ett stinga av chili. Smörgåsgurka med sting (min glasburk rymmer 3/4 L)500 g västeråsgurka, skivad300 g vatten50 g salt100 g vatten100 g ättikssprit170 g socker1 tsk senapsfrön1 chili1 feferoniHäll vatten och salt i en bunke. 500 g västeråsgurka. 1 chili
Lagt in squash tillsammans med chili och lök, gjort saltgurka med dill och senapsfrö och så jättestora burkar med pickles där alla möjliga grönsaker får vara med
Inlagd Västeråsgurka med krondill & pepparrot. Grymt till tacos, högrevschili eller till charkbrickan. Testa att smaksätta din lag med exempelvis stjärnanis, sesamfrö, limeblad eller en bit ingefära & chili
Hacka salladslök och chili fint. Lägg tomat, gurka, lök och chili i den stora skålen. 1 stor gurka eller motsvarande mängd minigurka, till exempel pepelino eller färsk västeråsgurka. 1 grön chili
Och vill du ha en lite hetare så kan man tillsätta lite färsk chili. Vill om bara tipsa om att vill du lägga in Västeråsgurka, prova istället receptet under kategorin "inläggningar" och "Västeråsgurka andra försöket"
Hur som helst så brukar jag försöka göra någon rolig inläggning när jag får tid över, vanligast är nog att jag lägger in chili i vitvinsvinäger och lite kryddor som fänkålsfrön och svartpeppar