Jag tycker allra bäst om krämiga dressingar, men idag gjorde jag bara en halvkrämig sak som nog är den godaste pastasalladsdressingen jag någonsin har smakat tror jag
Koka sedan världensgodastevarma choklad med grädde och marshmallows. Foto. Karin / bevemyrs blogg. När temperaturen når en sådär -27 grader gäller det att värma sig
150 g rumsvarmt smör. 150 g rumsvarmt smör. Fäst plastfolie över bunken & låt jäsa på en varm och dragfri plats i ca 45 min. 150 g rumsvarmt smör. 150 g rumsvarmt smör
Häll upp på rena, steriliserade, varma burkar, och sätt genast på locket. Vi har några svarta vinbärsbuskar, som brukar förse oss med bär tillräckligt för att koka några omgångar sylt
Ta bort pannan från värmen och vänd i räkorna så att de bara blir lite varma. I denna fantastiska Jamie Oliver skapelsen kan du ta i lite vad du känner för i den mängd du vill, det kan liksom inte bli dåligt
Den senaste tiden har vi börjat göra den på ett nytt sätt plus att jag kommit på de perfekta smakerna vilket gjort att jag vill påstå att detta är världensgodaste hemgjorda pizza
Bröden är kalljästa vilket gör att de får en väldigt god smak men du kan säkerligen använda varmare (37 grader) degvätska och snabba på jäsprocessen lite
Spola lite varmt vatten på formarna för att få dom att lossna enklare. Alltså hallelulja. Den här glassen är SÅ god, och känns helt rätt nu när sommaren börjar
Världens bästa citronkola. Låt koka upp och koka på medelvärme till sockerblandningen är 115 grader varm. Rör ner rumsvarmt smör i tärningar, blanda ordentligt och låt koka till 120 grader