Byt ut räkor mot marinerad tofu som du skär i tärningar och ersätt fisksåsen med ljus soja. Blanda ihop räkor, nudlar, morötter, gurka, sallad, lök och bönor tillsammans med såsen
Champinjonsås1-2 gula lökar500 g färska champinjoner1-2 tärningar grönsaks- eller köttbuljong200 g krämig ost av märket Bonjour (2 burkar) med smak av kantarell3 dl gräddeev redningsaltsvartpeppar Skala och hacka lökarna. Red eventuellt såsen och låt koka i ca 10 minuter
Med köttfärs, vegetarisk, med lax eller kyckling, tacolasagne, med vanliga lasagneplattor, med glutenfria lasagneplattor, med squash istället för pastaplattor, med bechamelsås eller keso, med eller utan ost, etc etc
Mixa blåmögelosten med mjölk till en slät sås. Servera salladen och såsen till köttet. 0,75 dl olivolja 0,5 dl balsamvinäger, vit 1 msk honung 1 msk dijonsenap 0,5 tsk salt 1 krm svartpeppar, nymald Blue cheese-sås
Det som gör den här kakan så exeptionellt god är att den vanliga citronsockerkakan har fått en sås som liksom marinerar kakan till att bli saftig och syrlig