Rökning av sill och strömming är en traditionellt ohelig ritual där man släpper in en del av världens mörka krafter i fisken i utbyte mot att de ska bevara den under lång tid
Rökning av sill och strömming är en traditionellt ohelig ritual där man släpper in en del av världens mörka krafter i fisken i utbyte mot att de ska bevara den under lång tid
Denna coleslaw är däremot den godaste jag någonsin ätit. Utöver detta blandade vi ned den grymma aiolin med gräddfilen, och dressade kålen med denna sagolikt krämiga blandning
Har varit ut till villan och fixat inför villavslutningen och sen hemma gjort en aioli samt mazarintårta med parfait och vinbär och då fick jag ju förstås för mycket äggvitor över, så nu sitter jag och väntar på att pavlovan skall bli klar i ugnen
Handskalade räkorKokta äggDillMajonnäs / aioliAvokadoBrödet jag använde var Hönökaka. Så på brödet bredde jag på lite majonnäs utan smaksättning, och i skålen bredvid, där vi doppade räkorna, har vi en god vitlöksaioli
Jag vann den tävlingen och hem kommer det världens fetaste kartong. Emelie sa att den här saffransaiolin är den godaste hon ätit i hela sitt liv, undra hur många hon har ätit
Verkligen ett #lifegoal, och jag tyckte att deras sötpotatistamales, som simmade i veganaioli, pico de gallo och salladslök var helt amazing, även om bonusdottern inte höll med