Lägg torskryggfileérna i en form. Igår blev det tyvärr inte att kidsen hjälpte till med maten, men de fick välja mellan kyckling eller fisk dagen innan så lite fick dem vara med iallafall
På riktigt, hur jäkla gott är det att äta en torr ungsbakadtorsk med en näve kokta grönsaker till lunch som många inom fitness världen lever på under sin diet
Nu är det säsong för en riktigt god torskfisk - Skrei. Det blev en god middag på ungsbakad Skreifilé med knaperstekt bacon, citronkräm, vitvinssås och pressad potatis
Riktigt snabblagad lyxmat4 Personer600gr torskrygg25 gr smörpepparotsalt, socker och pepparsalta och sockra torskryggarna några timmar innan det är dags att laga den. Sätt sen på ugnen på 150 grader och ställ in torsken det tar ca 10-15 minuter beroende på hur tjock torsken är (baka den inte för länge utan den skall vara blank och saftig inuti. Bryn under tiden smöret i en stekpanna, passa dig så att det inte bränns, riv pepparoten och servera direkt när torsken är klar 4 P. 600gr torskrygg
50 g torsk. Lägg torsken i ugnsformen med det skirade smöret i 175 grader C i 15 minuter. När torsken har varit inne i 15 minuter tag ut formen och pyttsa i moset runt omkring fisken. 350 g torsk. 50 g torsk. 350 g torsk
Lägg torsken i ugnsformen med det skirade smöret i 175 grader C i 15 minuter. När torsken har varit inne i 15 minuter tag ut formen och pyttsa i moset runt omkring fisken
När jag var liten åt man torsk ofta, allt för ofta tyckte jag, och aldrig trodde jag att jag skulle laga det som vuxen men det är faktiskt riktigt gott om man tillagar den på rätt sätt