Broccoli. Det här receptet förtjänar lite mer uppmärksamhet. Zuccini, paprika och purjolök är väldigt gott men det fungerar att lägga till andra grönsaker också
Lite broccoli. Lite broccoli. Jag återvinner ett recept som jag använde mig av igår. Grönsakerna jag hade denna kväll var zucchini, tomater och orange paprika
Hacka broccoli eller mixa snabbt. Jag tyckte att det lät så fantastiskt gott med broccoli och parmesanost men jag tror att man måste ha betydligt mer parmesanost och gärna den som är lagrad 36 månader med mycket smak. Broccolibollar (4 portioner). 500 gram fryst broccoli (som tinats upp). Servera med ungsbakade rotsaker och sweet chilisås (2 dl turkisk yoghurt och 3 msk sweet chili). 500 gram fryst broccoli (som tinats upp)
Ungsbakad gul lök 44 g. Broccoli 35 g. Första delen i Men Mias frukt- och gröntskola är resultatet av undersökningen där jag under tre dagar vägde mitt intag av frukt och grönsaker
Hacka broccolin grovt blanda broccolin och ost bryn kotletterna 2min på varje sida salta och peppra blanda broccoli och ost och fördela det på kotletterna sänk värmen och häll i vatten och smulad buljongtärning i stekpannan lägg lock på och bräsera kotletterna i 3 minuter servera med ungsbakade potatisklyftor och tomatsallad 4-6 kotletter. 150 g broccoli