Ungersk gulasch fransyska recept

Ungersk gulasch

Ungersk gulasch

En härlig mustig gulasch med potatis i. Det går givetvis att utesluta potatisen och i stället servera kokt ris till, men med potatis i gulaschen blir det en komplett maträtt

Ungersk gulasch

fransyska. Skär köttet i munsbitstora tärningar, hacka löken grovt samt skiva vitlök och pepparfrukterna
Ungersk gulasch på mitt sätt

Ungersk gulasch på mitt sätt

1 kg grytkött, högrev eller fransyska. 1 kg grytkött, högrev eller fransyska. Denna grytan blir mustig och kryddig
Gulasch - ungersk köttgryta

Gulasch - ungersk köttgryta

Servera ungersk köttgryta med ett gott bröd, sltgurka och smetana. Titta på mina ungerska vintips. "Det är inte lätt att vara ödmjuk", jag har ätit gulasch på närmare 40 platser runt omkring i vårt avlånga land, men den bästa har jag avnjutit hemma i helgen. Skär högreven eller fransyskan i tärningar, ca 2x2 cm. Tillsätt till gulaschen när 30 minuters koktid återstår

Ungersk gulasch som på Tanyacsárda

fransyska eller rostbiff. Vill ni på ungerskt maner också ha små klimpar av pastadeg i er gulasch. Lägg ner klimparna när gulaschen är omrörd och avsmakad och låt dem sjuda i ett par minuter