Grovhacka lök, vitlök, selleri och chilifrukt (behåll kärnorna om du vill ha en extra stark gryta) och fräs tillsammans med köttbitarna i olja i en tjockbottnad gryta
Grovhacka lök, vitlök, selleri och chilifrukt (behåll kärnorna om du vill ha en extra stark gryta) och fräs tillsammans med köttbitarna i olja i en tjockbottnad gryta
En mustig ungerskgryta gjord på högrev med smak av paprika. En väldigt god gryta som gärna får puttra i några timmar så köttet blir riktigt mört och smakerna på kryddorna får komma fram
Hetta upp oljan i en gryta och fräs potatis, lök, korv och paprika. Ta grytan från värmen och vänd ner paprikapulver och spiskummin, tillsätt vatten, buljongtärning, ajvar relish och gräddfil
vit bröd, och gräddfil ½ kg ungerska vit paprika eller gul paprika. Hetta upp matfettet i en gryta och fräs löken tills den börjar mjukna och bli genomskinlig