Men dessa vegetariska pirogerna passar många och därför får de en egen bloggpost. Pensla till sist pirogerna med lite olivolja och strössla över lite havssalt
Grädda pirogerna i 225 grader mitt i ugnen ca 12 min. Hacka löken. Blanda i tonfisken och löken tillsammans med osten och kryddorna i en skål och smaka av
Gilla gärna inlägget på Bloglovin’ så att fler få ta del av detta underbara recept. Så, för att underlätta när vardagen rullar igång igen så tänkte jag göra en hel hög med piroger idag och frysa in
Hur många av er kan med en gång hålla med mig om att piroger äter man alldeles för sällan. Jag har gjort egna piroger en gång förut men jag tyckte det blev för pilligt och sedan dess inte funnit lust till att göra det igen
Idag tänkte jag bjuda på en närmare beskrivning av två av höstens kurser, samt på receptet på de saftiga små rödbetspirogerna jag bjöd på vid matbloggsträffen med sensommartema i förra veckan
Är uppvuxen med karelska piroger och olika grytor. Då var det dags igen för en intervju, denna gången är det Mr Ghee eller rättare sagt Janne Villman som svarar på mina frågor
Och underbara Susanna. Jag brukar fota en del och lägga ut på instagram (@trattorian), när det händer så mycket och går så fort känns det kul att gå tillbaka och titta på finska piroger, vackra moln och annat som jag sett sen senaste tiden
Underbara färska smörgåsar med lufttorkad skinka och grönsaker. Skippa tex Gorby’s piroger och laga egna, nyttigare piroger att ha liggandes hemma i frysen
Glutenfria piroger med fetaost och spenat. Jag har verkligen snöat in på rödbetor den här hösten. Bland annat så har jag gjort pizza med rödbetor, rödbetspaj, rotfruktsplättar med rödbetor, toast med rödbetsröra och rödbetsrårakor