½ rödlök. 1 paprika ½ rödlök. Sista dagarna innan lön. Trolla fram en festrätt av falukorv. Ibland är det gott med ugnsstekt falukorv, i det här receptet har jag hottat upp korven med en röra av kryddig korv och grönsaker
Ugnstekta grönsaker. Ugnstekta grönsaker. 200 g grönsaker, t ex färska champinjoner, zuccini, rödlök, osv. 200 g grönsaker, t ex färska champinjoner, zuccini, rödlök, osv
600 g blandade rotfrukter t ex morötter, rödlök, squash. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g fläskfilé 2 pressade vitlöksklyftor 2 tsk Arla® Svenskt Smör ½ tsk salt 1 krm svartpeppar 1 tsk torkad rosmarin 2½ dl Kelda® mellangrädde 2 tsk dijonsenap ½ tärningar köttbuljong 1 msk hackad färsk persilja Ugnstekta grönsaker. 400 g potatis 600 g blandade rotfrukter t ex morötter, rödlök, squash 2 tsk Arla® Svenskt Smör ½ tsk salt 1 krm svartpeppar
Varmrätten blev ugnstekt laxfile på grovsalt, sherrysås och färskpotatis. Förrätten bestod av smörstekta sticks av fralla, Kalixlöjrom och en röra med créme fraiche, philadelphiaost och finhackad rödlök
Vi hade även lite ugnstekta potatisar och rödbetor till. Dela några körsbärstomater och lite strimlad rödlök, som läggs runt "limpan", och ringla över lite olivolja över grönsakerna, in i 175 gr ugn i ca 30 min eller tills den är klar
Lägg på de ugnstekta grönsakerna. 3 rödlökar. 4 kycklingfiléer, ca 500g 750 g sparris eller delikatesspotatis 4 paprikor i olika färger 3 rödlökar 1 msk olivolja 2 tsk salt, gärna gourmetsalt 2 tsk rosmarin eller några kvistar färsk 2 avokado 200 g blandad sallad gärna ruccola 100 g solrosskott 10 små tomater t
1 liten rödlök också den riven på det fina. 1 liten rödlök också den riven på det fina. Foto. Theres LundénDet här är en rätt vi lagar varje höst och längtar efter