Ugnsstekt salt recept

Ugnsstekt lax med fetaost

Ugnsstekt lax med fetaost

salt, citronpeppar, dill. Lägg laxen i en ugnsform och krydda med salt och citronpeppar. Det är alltid gott med fisk tycker jag och lax är enkelt att tillaga och variera
Ugnsstekt lax med dill

Ugnsstekt lax med dill

Salta och peppra enligt smak. Salt. Sätt ugnen på 200 grader. lägg ett bakplåtspapper på en plåt och placera fisken med skinnsidan mot pappret
Ugnsstekt lax med romsås

Ugnsstekt lax med romsås

Salt, vitpeppar. Ugnsstekt lax med romsås5-6 port1 kg lax1/2 citronSalt, vitpeppar2 dl crème fraiche1 kruka dillRomsås3 dl crème fraiche1/2 dl majonnäs2 tsk citronsaft3 msk hackad dill (brukar använda fryst)1/2 rödlök50 g röd kaviarSalt, svartpepparLägg laxen med skinnet i en smord ugnsform. Häll över saften från 1/2 citron, krydda med salt och vitpeppar
Ugnsstekt lax med kall dillsås

Ugnsstekt lax med kall dillsås

Salt och citronpeppar. Ugnsstekt lax. Smaka av med pressad citron, salt och citronpeppar. salt och citronpeppar
Ugnsstekt falukorv & potatismos

Ugnsstekt falukorv & potatismos

salt. Ugnsstekt falukorv. salt. I med en rejäl klick smör och smaka av moset med salt, vitpeppar och muskotnöt
Ugnsstekt lax med hummersås

Ugnsstekt lax med hummersås

Salta och peppra. Nu bjöd vi på ugnsstekt lax med hummersås. Salta eventuellt. Ugnsstekt lax. Smaka av så att det blir rätt balans mellan socker och salt
Ugnsstekt makrill med dijonsenap och purjo

Ugnsstekt makrill med dijonsenap och purjo

Krydda dem med salt och svartpeppar. Krydda resterande filéer med salt och peppar och lägg dem ovanpå. Makrill med purjolök och Dijonsenap 800 gram makrillfiléer flingsalt och svartpeppar olivolja 2 msk Dijonsenap 4 msk färsk oregano 2 dl finstrimlad purjolök Sätt ugnen på 200 grader
Ugnsstekta baconbiffar i tomatsås

Ugnsstekta baconbiffar i tomatsås

Salt, peppar. Ugnsstekta färsbiffar med bacon och tomatsås. Krydda färsen med salt och peppar och bind sedan ihop den med ägg och grädde
Ugnsstekt hel fisk

Ugnsstekt hel fisk

Salta och peppra fisken in- och utvändigt. 2-3 tsk salt. Mät över ryggen där den är tjockast för att beräkna stektiden, se ovan