Ringla lite olivolja över dem. Makrill med purjolök och Dijonsenap 800 gram makrillfiléer flingsalt och svartpeppar olivolja 2 msk Dijonsenap 4 msk färsk oregano 2 dl finstrimlad purjolök Sätt ugnen på 200 grader
Smör och olivolja till stekning. En ny vecka är påbörjad och jag mår väl sådär. Det som räddar mig just nu nog pojkvännen och att får göra det som jag älskar mest i hela världen, laga mat
Olivolja. Lägg tomaterna i en form gärna med kvisten kvar, ringla över lite olivolja och ställ in i ugnen med fisken 10 minuter, vid servering strö över lite flingsalt,
Häll olivolja i botten på en ugnsform eller ugnstålig panna. 2 msk olivolja. Sätt ugnen på 200 grader samt börja koka potatis om du vill ha mos till falukorven
smör/olivolja till stekning. olivolja + lite flingsalt och svartpeppar. smör/olivolja till stekning. Kvarna över rikligt med svartpeppar, strö över lite flingsalt, och ringla lite olivolja över tomaterna
Idag blev det en sallad med en dressing som bestod av rikligt med hackade örter (persilja, koriander, dill), olivolja, pressad citron, balsamicocreme och lite flingsalt