Bryn kycklingbrösten fint runtom i olja eller en blandning av olja/smör. 4 majskycklingbröst à ca 175 g. 4 majskycklingbröst ca 175 g salt, peppar, oregano
Jag åt nystekt Kycklingbröst med Feta-ost utrört med lite Turkisk Yoghurt Jag köpte en Färsk Kyckling häromdagen Tack Bo Håkansson i Sandbäck, för att Du fött upp en sån fin kyckling till mig
Riven citron- och rosmarinkyckling på en liten bit bröd med ugnsstekt tomat och Senap- och dragonkryddad kycklingrulle med rotfruktspuré och smörstekt savojkål
När jag kom hem var jag sugen på middag och ugnsstekte ett kycklingbröst som jag åt tillsammans med wookgrönsaker som stekts i smör, den perfekta LCHF-rätten - få kolhydrater och någorlunda högt fettinnehåll (majonnäs är perfekt när man vill höja fettnivån)
Krydda kycklingbrösten med lite salt och peppar. Lägg kycklingbrösten på en plåt och ugnsstek kycklingen tills den är helt genomstekt, cirka 10 minuter till. 2 kycklingbröst
Halvera kycklingbrösten och skär i bitar. 2 st kycklingbröst. Lägg kycklingbitarna i stekpannan och stek 1 minut på var sida eller tills de är gyllenbruna
Krydda kycklingbrösten med lite salt och svartpeppar. Lägg kycklingbrösten på en plåt och ugnsstek kycklingen tills den är helt genomstekt, cirka 10 minuter till. 2 st kycklingbröst