stekta, wokade, kokta, ugnsstekta, ångkokta eller pureade. De senaste dagarna har det blivit mycket wokat och ugnsstekt, så därför var det extra gott med mos
I förra Buffé var det ett recept på en variant av Porchetta di fano. Där skrev man att en riktig porchetta di fano är gjord på helstekt gris som man grillar – och det har man ju inte riktigt hemma i kylskåpet eller frysen
Östra Göinge, Broby, cafe Haack, dansk matkultur, dansk remouladsås, danska smörrebröd, matkultur, remouladsås, skåne, smörrebröd, smörrebröd med karré, smörrebröd med panerad fisk, smörrebröd med pannbiff, smörrebröd med räkor, smörrebröd med rostbiff, ugnsstekt rostbiff | Permalink
Pulled pork är ett fantastiskt långkok som ger ett enormt smakrikt och mört kött. Jag vill ha lite mer tryck i Pulled pork så jag tog 2 msk chipotelpasta istället för 1 msk som original receptet föreslog
Så fort det går, redan Påsk Afton och det är så kallt att man inte vill vara ute. Men inne är det varmt och de små godingarna med föräldrar skall komma på lite Påskmat och sen blir det ägglekande i trädgården…
Blanda allt i en bunke och pensla på det kött du skall grilla eller ugnssteka. Tänk på att marinaden innehåller mycket socker vilket gör att den lätt bränner vid då sockret karameliseras
Ugnsstekt, rödvinsmarinerad fläskkarré 1,5 kg fläskkarré med ben 3 dl rödvin 4 vitlöksklyftor, krossade salt och nymald vitpeppar olivolja Lägg karrén i dubbla plastpåsar