färska basilikablad. Idag möts Italien och Sverige i en ugnsform här i det Mårtenssonska köket, när vi bjuder på en ugnsstektmedisterkorv fylld med tomater, mozzarella och basilika, toppad med parmesanost
Därför blir det mycket gris, bacon och korv nu under sommaren. Jag åt nystekt Kycklingbröst med Feta-ost utrört med lite Turkisk Yoghurt Jag köpte en Färsk Kyckling häromdagen Tack Bo Håkansson i Sandbäck, för att Du fött upp en sån fin kyckling till mig
Kvällens middag blev en variant på ugnsstektfalukorv med medelhavsmaker. I gratängen använde jag inlagda paprikafiléer, men det går lika bra med färsk paprika
kokt eller ugnsstekt potatis. Färska tomater i skivor fick dekorera ovanpå. Ta av dina rester eller vad du har i kylen – grönsaker, skinka, korv, kött, fisk, ost, räkor… Och vips får du en vacker och mättande rätt till dina gäster