Inte helt på banan än förstås - skräller som en astmatisk hyena - men på väg i alla fall. Igår blev det verkligen inte mycket till matlagning här i huset
Jag utgick från DETTA recept men hade i 1,25 dl havregryn, 2 äggvitor, 0,5 dl mjölk, 1 dl pumpapuré, 1/4 banan, 1 msk kesella och några droppar sweet leaf droppar med apelsinsmak
Rostas med ugnsstekt potatis och vitlökssås. Vispa 3 dl gräddeSkiva 3 bananerVarva kexsmulor med banan, grädde och karamelliserad mjölk och avsluta med lite krossad dajm (vilket jag glönde)
Ingefärspäron - Inlagda Päron Med IngefäraPärondrink - Enkel Välkomstdrink - DrinkreceptRecept På Spansk Tiramisu Med Kakor Och ChokladsåsRecept På Hallonkräm Med VinbärFlarnrullar - Knäckflarn Med Grädde Och CognacRecept På Friterad Banan Med Vaniljglass Ingredienser
Go bananas. I fredags var vi hemma hos Ankis syrra för en grillkväll där vi gemensamt lagade maten. Det är inte första gången vi kockar tillsammans och garanterat inte heller sista - det brukar bli lyckat och oavsett resultat så vi har alltid lika roligt under tiden
så till middag igår blev det Fläskfilé Africana, fast med ugnsstekt. Stekt banan. Skivad banan. Dela bananerna i fjärdedelar (först på hälften, sedan på hälften igen)
Banoffee pie toppad med banan, jordgubbar och krossad daim. Jag kryddade två bitar med salt och peppar och ugnsstekte dem i mitten av ugnen på 100 grader tills innertemperaturen nådde 65 grader
Ugnsstekt falukorv med omelett. Skämstankarna finns fortfarande kvar, men på något vis blev det lite lättare att dela med mig av detta till er, livet är inte perfekt och jag är nu åter på banan igen, även om det är lite svajigt så här i början