Ugnsrostade körsbärstomater recept

Ugnsrostade körsbärstomater :)

Ugnsrostade körsbärstomater :)

Idag bjuder jag er på goda ugnsrostadekörsbärstomater. Här är recept på Ugnsrostadekörsbärstomater. ca 500g körsbärstomater. ca 500g körsbärstomater
Ugnsrostade körsbärstomater

Ugnsrostade körsbärstomater

Ketchup i all ära, men körsbärstomater som har ugnsrostats under en längre tid för en härligt söt, koncentrerad tomatsmak som ingen ketchup i världen kan jämföras med (säger jag utan att ha provat världens alla olika ketchupsorter)
Vitlöksrostade körsbärstomater

Vitlöksrostade körsbärstomater

Men vill man redan nu få in lite sommarsmaker så gör lite egna ugnsrostade vitlökstomater. Att göra egna små vitlöksrostade körsbärstomater är enkelt och tar inte så lång tid heller
Ugnsrostade grönsaker (sötpotatis, blomkål och tomat)

Ugnsrostade grönsaker (sötpotatis, blomkål och tomat)

Att äta ugnsrostade grönsaker ofta är ett perfekt sätt att öka grönsaksintaget. Tricket att få till riktigt goda ugnsrostade grönsaker är att använda ganska hög temperatur och antingen använda varmluftsugn eller se till att släppa ut ånga ett par gånger under rostningen
Ugnsrostade grönsaker

Ugnsrostade grönsaker

Körsbärstomater. En maträtt vi gör rätt så ofta här hemma är ugnsrostade grönsaker. Det går att variera i oändlighet efter säsong eller vad man är sugen på för dagen
Ugnsbakade körsbärstomater

Ugnsbakade körsbärstomater

Ugnsrostade tomater är förstås ingen revolutionerande matnyhet, det går bara att göra på lite olika vis så detta var en ny variant för mig
Ugnsrostad lax med salsa verde

Ugnsrostad lax med salsa verde

4 laxfiléer [ca 600 g] ca 20 delikatesspotatisar, skurna i halvor 1 msk olivolja 4-5 klyfta vitlök, krossade 1 kvist rosmarin havssalt svartpeppar, nymalen ca 40 körsbärstomater
Ugnsrostade tomater

Ugnsrostade tomater

Det är körsbärstomater rostade i ugnen med basilika, olivolja och vitlök. 20 körsbärstomater. Blanda körsbärstomater, vitlök, hälften av olivoljan och basilikan i en långpanna och rosta i ugnen 30 minuter. 20 körsbärstomater 3 vitlöksklyftor 4 msk olivolja