Ugnsrostad pumpa recept

Ugnsrostad pumpa

Ugnsrostad pumpa

Det blir också väldigt gott att mixa de ugnsrostadepumpabitarna till en god puré. Oavsett om du tänker fira halloween eller inte så är pumpa en grönsak som man kan göra mycket gott och nyttigt med
Ugnsrostad pumpa, rotfrukter och brysselkål

Ugnsrostad pumpa, rotfrukter och brysselkål

Ugnsrostadbutternutpumpa med rotfrukter och brysselkål. Kanske ugnsrostad istället. Butternutpumpa. Tvätta butternutpumpan och skala endast bort skalet om du vill
Ugnsrostad kyckling med pumpa och rökig aioli

Ugnsrostad kyckling med pumpa och rökig aioli

2 röda paprikor 1 butternutpumpa, skalad och urkärnad 1 sötpotatis, skalad 5 msk olivolja salt peppar 1 citron 600 g kycklinglårfilé, med skinn 2 msk olivolja 2 msk chicken and steak krydda 1 dl pumpakärnor 2 dl majonnäs 1 klyfta vitlök, riven 1 tsk rökt paprikapulver 1 tsk honung salt 1 knippe färsk bladpersilja
Ugnsrostad pumpa med getost

Ugnsrostad pumpa med getost

Ta ut och strö över pumpakärnor och persilja. Sätt ugnen på 200 grader Skär ett rutmönster i pumpan och lägg i en ugnssäker form eller på en plåt. Rosta i mitten av ugnen cirka 35 minuter tills pumpan är mjuk. 1 st butternutpumpa. 2 msk pumpakärnor
Ugnsrostad pumpa

Ugnsrostad pumpa

Pensla pumpan med blandningen. Toppa med pumpakärnor. Halvera och skrapa ur fibertrådar och frön från pumpan, skär den i 8 klyftor. Rosta i mitten av ugnen ca 30 min tills pumpan känns mjuk. 1 kg pumpa t ex butternut eller muscat. 1 dl pumpakärnor
Ugnsrostad pumpa med fetaost och apelsin

Ugnsrostad pumpa med fetaost och apelsin

Jag använde butternutpumpa och ugnsrostade den, smaken påminde lite om sötpotatis. Första gången jag provade att laga något med pumpa och det var verkligen gott
ugnsrostad pumpa

ugnsrostad pumpa

Ugnsrostadpumpa med vitlök och örter. Rätt och slätt ugnsrostad med bla olivolja och vitlök. Det här är nog bland det enklaste och godaste sätt att tillaga pumpa
Gnocchi av ugnsrostad pumpa med gorgonzola

Gnocchi av ugnsrostad pumpa med gorgonzola

Dela och kärna ur pumpan. Låt pumpan svalna. Lägg pumpan i en bunke och mosa pumpaköttet med en gaffel. Lägg pumpan i en smord form och strö över 1 tsk salt. Tillaga mitt i ugnen 35–40 minuter, eller tills pumpan är mosig och mjuk. 1 pumpa