Ett blogginlägg med pumpa eller butternut squash så här på höstkanten. Jag vet inte om ni minns det men för några år sedan kunde jag för inget i världen hitta den här ljuvliga butternut squashen någonstans
Rostad Butternut Squash Spenatsoppa. 1 oven roasted butternut squash. Add butternut squash, vegetable stock and coconut cream and let simmer for 15 minutes. 1 ugnsrostadbutternut squash. Lägg i butternut squash, grönsaksbuljong och kokosgrädde och låt sjuda i 15 minuter
Butternut pumpa, rapsolja, salt & peppar, timjan. Jag var och handlade på Willys till helgen och blev lite inspirerad av alla pumpor som fanns överallt
1 pumpa, muscat eller butternut, ugnsrostad eller skala, urkärnad och skuren i mindre bitar. 4 port 1 pumpa, muscat eller butternut, ugnsrostad eller skala, urkärnad och skuren i mindre bitar
Stekta blandade grönsaker (champinjoner, ugnsrostadbutternut squash, röd paprika, purjolök, vitlök i lite olivolja) med rostade pinjenötter och ugnsbakat kycklingbröst (225C i ca 15-20 minuter med salt & peppar)
Den "söta" smaken från pumpan kombinerat med de lite syrligare äpplena och lite sting från vitlök var mycket gott, men när man dessutom garnerade med lite torkad timjan, ugnsrostade äpplen och honung så blev det perfektion