Ikväll blev det ugnspannkaka med bacon och rårörda lingon. Jag har provat många recept på ugnspannkaka utan att hitta den där perfekta balansen och fluffigheten man vill ha, Men här tor jag att jag lyckats, hemligheten är helt enkelt att ha många ägg
4 msk olivolja. Ugnspannkaka med halloumi4 ägg 2,5 dl mjölk (3%) 1,5 dl vetemjöl en nypa salt 150 g halloumi ca 1 dl färsk spenat smör till gräddningen. Pistagepesto0,5 vitlöksklyfta (eller ett par nypor hackad färsk eller torkad ramslök) 1 dl pistagenötter utan skal 4 msk olivolja 0,5 ekologisk citron, zest ca 0,5 tsk flytande honung
Ugnspannkaka är en klassiker här hemma när det ska vara lättlagat och billigt. ) Ugnspannkaka med fetatopping till 3 rejäla portioner Pannkaka. 1-2 rödlökar olivolja 2 tsk rödvinsvinäger salt svartpeppar 200 g fetaost 100 g rucola Sätt ugnen på 225 grader. 1-2 rödlökar olivolja
Kvällens stjärna är ugnspannkakan på bilden. Servera ugnspannkakan med sylt, salladen och baconet. Strimla 300 g vitkål och blanda med 2 msk olivolja, 1 msk vit balsamvinäger, 1 tsk oregano, ½ tsk salt och 1 krm svartpeppar i en skål
Men på det hela, kassler och spenat i ugnspannkaka med lingonkeso - mums. Rör ihop 2 msk olivolja, 1/2 msk äppelcidervinäger, 1 krm salt och 1/2 krm peppar
2 msk olivolja. 1. Sätt ugnen på 225 grader. 2. Pannkakssmet. Vispa samman ägg med lite av mjölken i en bunke. Tillsätt mjölet och vispa ihop till en slät smet
2 msk Olivolja. 1. Sätt ugnen på 225 grader. 2. Pannkakssmet. Vispa samman ägg med lite av mjölken i en bunke. Tillsätt mjölet och vispa ihop till en slät smet