Fänkål och rödlök - riktigt gott i omeletten ovanpå squashen som blir som en "botten". Den vegetariska ugnsomeletten serverade jag med kallskuren rostbiff, rökt skinka och så en fräsch sallad
Man kan ju tro att jag kanske borde tänka på ägg när jag planerar att laga en ugnsomelett, men icke… Då fick jag trolla med kylskåpet och skaka fram lite crème fraiche och färskost att göra en krämig äggstanning utav
en ugnsomelett som jag gjorde på överbliven färskpotatis, zucchini och rödlök. 1 liten rödlök som jag fräste i lite olja. 1 liten rödlök som jag fräste i lite olja
olivolja10 cocktailtomater1/2 hackad rödlök4 ägg2 dl mjölk2 dl riven ost400 g fryst hackad spenat100 g fetaostsalt och pepparSätt ugnen på 200 grader och häll olivoljan i en ugnsform. 1/2 hackad rödlök