400 g färska kantareller eller på burk eller ca 400 g champinjoner 2-3 msk smör 2,5 msk vetemjöl 3 dl grädde 0,5 tsk salt 0,5 krm vitpeppar ev. 400 g färska kantareller eller på burk eller ca 400 g champinjoner
Vispa mjölet med lite av mjölken till en slät redning. Tillsätt grädden och red med maizena till önskad konsistens (instruktion finns på maizenapaketet)
stekt svamp (använde gula kantareller, trattkantarell och rödgul trumpetsvamp. Sista gången som färska tomater köps för i år, och med all säkerhet var det även sista gången för svampplock i skogen i går (verkligen rekordsent för kantarellplockning
Vi slängde iaf ihop en snabb ugnsomelett som vi serverade med en fantastisk svampstuvning. Denna dag började med en morgonpromenad som resulterade en underbart god lunch
Servera oppanpå en ugnsomelett, tillsammans med en sallad med mycket tomat. I med grädde, låt bubbla. Salta och peppra efter egen smakI med en skvätt soya
Blandas ut med äggstanning, lite ost och blir en ugnsomelett. SÅ roligt att leva tillsammans med någon som minns saker från sin barndom som man själv glömt