Ugnsbakade tomater recept

3 Spara
Hemmagjord ravioli med grön sparris och ugnsbakade tomater

Hemmagjord ravioli med grön sparris och ugnsbakade tomater

Den här gången blev det ravioli med grön sparris och ugnsbakade tomater. Som fyllning blandade jag ihop en riven hård getost med en burk ricotta (250 g) och rivet citronskal från en citron. Som tillbehör ugnsbakade jag halverade plommontomater med lite olivolja och rivet citronskal, ca en timme i 120-gradig ugn. Som fyllning blandade jag ihop en riven hård getost med en burk ricotta (250 g) och rivet citronskal från en citron
2 Spara
Ugnsbakade tomater

Ugnsbakade tomater

Du kan fylla tomaterna med precis vad som helst. 4 hackade oliver/tomathalva1 rödlök1 viltlöksklyftaparmesanostruccolaDela tomaterna så det blir ett lock och en underdelSkär ut innehållet på tomaterna, så det inte blir vattnigtHacka oliverna, rödlöken och pressa i vitlöken och blanda med salt o pepparLägg i fyllningen i de tomma tomathalvornaRiv parmesan och strö överStäll in i ugnen i ca 15 min tills de har fått fin färgLägg upp ruccola på tallriken och lägg på de färdig grillade tomaternaKLART
Sökförslag och sidor