2 kg fast potatis, med skal 1 kg körsbärstomater 2 dl olivolja 100 g vitlök, klyftor med skal 15 g rosmarin 1 msk tomatpuré 150 g färsk timjan salt peppar
färsk rosmarin Lägg fetaost, tomater och oliver i en ugnsfast form. Krydda med salt och svartpeppar. 400 g fetaost180 g soltorkade tomater250 g körsbärstomater1 dl små oliversalt och svartpeppar1 msk flytande honung Garnering. 180 g soltorkade tomater. 250 g körsbärstomater
Nu är det bara att lägga upp de nygrillade lammkotletterna tillsammans med de ugnsbakadetomaterna, oliverna och grillade paprikorna som du fyller med basilika och fårostcremén
Blanda rapsoljan medrosmarinen och löken, lägg upp i ugnsfast form tillsammans med potaatisen. Ikväll blev det en riktig klassiker med inslag från sommarens grillning
Repa rosmarinen och gnid in i fläskkotletterna. Dela tomaterna i halvor. Smaka av med salt och peppar. Baka äpplen och tomater i ugn ca 10 minuter. 4 kvistar cocktailtomater. 2 kvistar rosmarin
Lägg resten av korven över och lägg på ananasringar och halverade tomater. Jag serverade detta med rostade potatisskivor (olivolja, rosmarin, salt och peppar) samt en sallad
Skär paprikan och löken i bitar, ta ut långpannan och lägg i tomaterna, paprikan och löken. Förutom det så är det även väldigt fettsnålt med andra ord även nyttigt, kan det bli bättre
Nu är det bara att lägga upp laxen på en bädd av spenaten och gurkan och garnera medtomaterna. Gurkan och spenaten blir som en varm sallad till, tomaterna som ugnsbakas får en helt annat smak än när de är färska
Skär paprikan och löken i bitar, ta ut långpannan och lägg i tomaterna, paprikan och löken. Lägg i en långpanna, ringla över olivolja, salt, peppar och rosmarin och de marinerade kycklingbenen