Till kycklingklubborna gjorde jag ugnsbakade medelhavsgrönsaker (squash, röd lök, paprika, tomater och fänkål), en enkel yoghurtsås kryddad med italiensk salladskrydda samt en sallad gjord på ruccola, rädisor, gurka och morot
Krydda kycklingklubborna väl runt om och lägg på bakpappersklädd långpanna. Sätt in plåten igen i ca 25 min tills både kycklingklubbor och grönsaker är klara. 4 kycklingklubbor,
Valfri kyckling del, jag använder kycklingklubbor. En klassisk rätt som ofta serveras i Mellanöstern. Röd ris är väldigt populär, men brukar oftast göras på olika vis
4 kycklingklubbor. 4 kycklingklubbor. Det här är ett riktigt höstrecept hemma hos oss. Som ni vet är jag ett fan av allt-i-ett middagar, särskilt på fredagar
Till kycklingen hade vi en sallad med sötpotatis som ugnsbakades samtidigt som kycklingen stod inne, den lite sötare smaken passade finfint till hettan i mango chutneyn
Jag bjöd på lite plock till lunch i form av kycklingklubbor, köttbullar, potatissallad, pizzabullar, lite ost, grönsaker och kallskuret, och sedan blev det som vanligt två tårtor till fikat
Idag blev det färsbiffar, nästa gång blir det nog kycklingklubbor. Igår skördade jag mina sista egenodlade färskpotatisar och det var en ganska stor kasse jag bar med mig hem
Den skulle man kunna ha som tillbehör till tex grillade kycklingklubbor eller liknande. Idag lagade jag till ytterligare ett recept ur kokboken Ny vardagsmat – Godare och enklare rätter för hela veckan
Servera kycklingen med den ugnsbakade apelsinklyftan, salladen och lite gott surdegsbröd. Pressa halva apelsinen över kycklingklubborna och masera in saften, krydda med mortlad rosmarin, salt- & svartpeppar